Încingeţi hora în Muntenegru ! RK Rudar Pljevlja – Ştiinţa MD Bacău (sâmbătă, ora 20, livescore pe BacaulSportiv.ro)


Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău dispută sâmbătă seara prima bătălie pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei Challenge la handbal masculin. Adversară îi va fi o echipă dintr-un campionat modest, cel al Muntenegrului dar, atunci când e vorba de handbalul din fosta Iugoslavie, e bine să fii circumspect. Iar Gabriel Armanu ştie asta foarte bine, mai ales că nu a reuşit să-şi vadă adversarii la lucru până azi. Echipa din Pljevlja a traversat o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar, pierzând o parte din jucători în această iarnă (11 conform presei muntenegrene, 5 conform gazdelor de sâmbătă) şi se află în pauză competiţională de la finele lunii decembrie.
Ştiinţa s-a antrenat sâmbătă dimineaţă în sala care va găzdui partida, antrenorul Gabriel Armanu declarându-se mulţumit de suprafaţa de joc şi arătându-se optimist înaintea disputei cu RK Rudar, la care sunt aşteptaţi circa 2000 de spectatori.
Meciul RK Rudar – Ştiinţa va începe la ora locală 19 (20 în România) şi va fi arbitrată de tânărul cuplu slovac alcătuit din Boris Mandak şi Mario Rudinsky.

2 comentarii la „Încingeţi hora în Muntenegru ! RK Rudar Pljevlja – Ştiinţa MD Bacău (sâmbătă, ora 20, livescore pe BacaulSportiv.ro)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.