Unsprezece medalii pentru atleţii băcăuani în prima zi a „naţionalelor”


Atleţii legitimaţi la cluburile din judeţul Bacău au obţinut 11 medalii în prima zi a Campionatelor Naţionale de Atletism pentru senori şi tineret indoor, care se desfăşoară la Bucureşti. Astfel, după cele trei medalii din proba feminină de prăjină, băcăuanii au dominat categoric proba masculină de 1500 de metri, monopolizând podiumul la seniori. Ionuţ Enache (CSM Oneşti), deşi a alergat în seria a treia, a izbutit cel mai bun timp, 3:55.73. Constantin Ifrim (Ştiinţa Bacău) s-a clasat al doilea la seniori cu timpul de 3:56.02, în timp ce Nicolae Soare (Ştiinţa Bacău) a luat bronzul la seniori, dar aurul la tineret, alergând distanţa în 3:56.52.
De asemenea, proaspăta şi valoroasa achiziţie a clubului CSM Oneşti, multipla campioană mondială de junioare Mirela Lavric, a devenit campioană naţională la senioare şi la tineret în proba de 400 de metri, cu timpul de 54.56.
Dublă medaliată este şi atleta Ioana Iancu (CSM Oneşti) care, cu o aruncare de 14.37 m, a ocupat locul 3 la senioare şi locul 2 la tineret în proba de aruncarea greutăţii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.