Kathleen Weiss (Igtisadchi Baku): „Diferența s-a făcut în momentele psihologice”


Coordonatoarea germană a celor de la Igtisadchi Baku, Kathleen Weiss, s-a arătat foarte mulțumită de victoria obținută. Profitând de serviciul precis al nemţoaicei, azerele au reușit să se impună în momentele cheie ale jocului, reușind în cele din urmă să obțină victoria în trei seturi. Iată interviul realizat cu aceasta imediat după meci:
R.: Cum s-a văzut meciul din teren?
Kathleen Weiss: A fost puțin dificil să ne intrăm in ritm, deoarece Știința a avut un start foarte bun, în care a servit foarte bine.

R.: A fost la fel de dificil precum te așteptai?
K.W.: A fost dificil să ne așteptăm la ceva anume fiindcă nu am avut foarte multe informații despre echipă. Nu le-am vazut decăt o data pe băcăuane, astfel că am fost mai preocupate să ne facem jocul nostru.

R.: Unde crezi că s-a făcut diferența în meciul de astăzi?
K.W.: Cred că ceea ce a fost foarte important pentru noi este că am punctat atunci când trebuia. Am tranșat în favoarea noastră momentele psihologice din finalurile de set astfel că ne-am facilitat misiunea.

R.: Cum ți s-a părut echipa Științei?
K.W.: Cred că au facut o treabă foarte bună. Am remarcat centrii, foarte buni, care au marcat multe puncte. E drept că au fost și câteva mingi norocoase care ne-au derutat puțin, dar s-au descurcat bine.

R.: Antrenorul Jan de Brandt a menționat faptul că știați de problemele la preluare ale Științei. În primul set echipa a punctat de cinci ori consecutiv pe serviciul tău. E adevarat că ai speculat aceste greșeli?
K.W.: Da, e adevărat. Am încercat să le forțăm să comită câteva greșeli deoarece am avut și noi probleme în a ne construi atacurile. Am forțat puțin serviciul și sunt fericită că am obținut victoria!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.