Tim Houbrechts: „Mă aşteptam să ne fie mult mai greu la Bacău”


Unul dintre cei mai buni jucători ai meciului dintre Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău şi Initia Hasselt a fost căpitanul echipei oaspete, pivotul Tim Houbrechts, autor a cinci goluri. La finalul jocului, el a acordat un scurt interviu Bacăului Sportiv.
Rep.: Cum s-a văzut meciul din teren ?
Tim Houbrechts: A fost un meci bun, mai ales că noi nu suntem jucători profesionişti, facem antrenamente doar de 4 ori pe săptămână, spre deosebire de adversarii noştri.
Rep.: Te aşteptai ca scorul să fie atât de strâns ?
T.H.: Nu, fiindcă am pierdut în Belgia la 8 goluri şi credeam că aici ne va fi mult mai greu.
Rep.: Care au fost punctele forte ale echipei voastre ?
T.H.: A fost OK că am luptat împreună, ne-am apărat foarte bine, poate că am avut ceva probleme pe partea stângă în faza defensivă. Am reuşit să facem faza ofensivă cu calm şi să aşteptăm oportunităţile de a marca.
Rep.: Aţi crezut, la un moment dat, că puteţi să câştigaţi ?
T.H.: Da, cred că am fi putut, la un moment dat am ratat o aruncare de pe inter dreapta spre final, când aveam două goluri avans, iar dacă am fi marcat atunci, am fi avut şanse mari să învingem.
Rep.: A fost acesta cel mai important sau cel mai bun meci al tău de până acum ?
T.H.: Nu pot spune asta, eu joc şi în echipa naţională a Belgiei şi am jucat împotriva Islandei sau a Norvegiei. În orice caz, pentru mine jocul de azi a fost unul foarte bun, dar am avut şi partide mai bune.
Foto: Lucian Purcaru

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.