Gabriel Armanu: „Relaxarea şi adăpostul rezultatului din tur au dus la acest scor”


Antrenorul principal al Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău era mulţumit de calificarea obţinută de echipa sa într-o nouă primăvară europeană. „Doar relaxarea şi adăpostul celor 8 goluri din tur au dus la acest scor. A fost o săptămână grea, n-am stat foarte bine fizic, dar eu cred că nu s-a pus problema victoriei, nici când adversarii au condus cu 1-2 goluri. Tactic nu s-a schimbat nimic, eu am cerut doar seriozitate şi, în momentul când am apăsat pedala de acceleraţie, s-a văzut şi pe tabela de marcaj. E bine că am reuşit a treia calificare într-o primăvară europeană, ca jucător nu reuşisem acest lucru. E bine şi pentru jucători, în felul acesta îşi fac o carte de vizită. Sperăm într-o tragere la sorţi bună şi să ne bucurăm de sărbătorile de iarnă”, a declarat Gabriel Armanu.
Referitor la pauza competiţională care va urma, antrenorul Ştiinţei a spus: „Jucătorii se vor mai pregăti 10 zile în Bacău, apoi vor primi o vacanţă în care vor lucra individual un program pe care l-am stabilit cu antrenorul secund. Apoi, pe 3 ianuarie ne vom revedea la pregătiri, deci nu vor avea o vacanţă foarte lungă.”
Foto: Lucian Purcaru

Un comentariu la „Gabriel Armanu: „Relaxarea şi adăpostul rezultatului din tur au dus la acest scor””

  1. Ce nu a mers la Ştiinţa: prestatia celor doi portari, Tamaş (cu 5 interventii), Tevzadze (cu 4 interventii) a lasat de dorit – in timp ce la belgieni, numai Letten a avut 11 interventii hotaritoare iar, Bart Kohlen a predat lectia contraatacului cu 8 goluri marcate. Extremele au ratat nepermis de mult, s-au elaborat prea mult fazele la linia de 9 metri iar jucatorul care avea pozitia excelenta pentru a şuta, parca avea teama si pasa altui coechipier. La echipa pregatita de Gabriel Armanu si Adi Brezan, Gurkovsky (cu 11 reusite) si Moskalenko (cu 5), deci cu mai mult de jumatate din totalul golurilor bacauanilor, au aratat ca atunci cind joaca impreuna trebuie sa tii contabilitatea reusitelor; Bondar cu cele 6 goluri si-a facut norma, au fost suparatoare ratarile jucatorilor Ghiţă, Manea si Păunică chiar daca fiecare a marcat cite 2 goluri, Rotaru nu si-a gasit pofta de joc si de coordonator. Cei din tribuna vorbesc de schimbarea antrenorilor, conducerea administrativa este nemultumita de prestatia neprofesionista a unor jucatori, multumiti cu diferenta linistitoare de 8 goluri realizata in tur. Solutiile de viitor: liniste, continuitate si credit total cuplului de antrenori, prezenta in teren doar dictata de forma fizica si starea psihica, fara interventiile ,,prietenesti’’ si de interes.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.