Şi-au revenit în Ardeal: CSU Medicina Tg. Mureş – Ştiinţa Municipal Bacău 0:3 (-12, -22, -22)


Voleibalistele de la Ştiinţa Bacău n-au acuzat şocul eşecului de pe teren propriu cu Unic Piatra Neamţ şi au izbutit o victorie scurtă în deplasare, pe terenul ocupantei locului al patrulea din Divizia A1, CSU Medicina Târgu Mureş.
După un prim set fără istoric, băcăuanele au fost la conducere în permanenţă şi în cel de-al doilea, după care, ultimul set a fost şi cel mai echilibrat. Mureşencele au condus cu 14-8 şi 18-16, Ştiinţa a egalat la 20, a avut 24-21 şi a valorificat cea de-a doua minge de meci.
„După înfrângerea de acasă de miercuri, fetele s-au mişcat mulţumitor, în condiţiile în care un eşec cum am suferit noi cu Unicul ne-ar fi putut turna plumb în picioare. Important e că suntem pe drumul cel bun şi eu sper să terminăm turul cu o singură înfrângere, cea cu echipa din Piatra Neamţ”, a declarat antrenorul Florin Grapă.
ŞTIINŢA: Polishchuk, Herlea, Anghel-Faleş, Elisei, Purice, Iosef. Libero – Manu. Au mai jucat: Lupu, Bunea şi Niţulescu.
Ştiinţa Municipal Bacău acumulează 16 puncte şi rămâne pe locul al doilea al Diviziei A1, la un punct de lidera Tomis Constanţa, care a învins la Bucureşti, în derby-ul etapei, pe Dinamo Romprest cu 3:2.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.