Cornel Păduraru: „Nu mă aşteptam să câştigăm atât de clar”


La finalul jocului câştigat de voleibaliştii de la Ştiinţa în faţa celor de la CSU CSS Galaţi, tehnicianul băcăuan Cornel Păduraru a declarat:„Sunt foarte mulţumit de victorie, de concentrarea şi dăruirea de care au dat dovadă băieţii noştri astăzi şi, după cum vedeţi, în diverse perioade suntem egali şi chiar mai buni decât echipa de pe primul loc. Sper să ne menţinem în continuare în lupta pentru un loc la turneul final de calificare în prima ligă. Drept să vă spun, mă aşteptam să câştigăm, dar nu să luăm chiar trei puncte, mă gândeam că şi două puncte erau foarte bune.”
Întrebat dacă putem spera la o promovare la finalul acestui sezon, antrenorul Ştiinţei a spus: „Asta e discutabil, dar vrem să ajungem acolo şi, dacă o să fim în stare, dacă o să jucăm bine, sigur că o să promovăm.”
Referitor la setul pierdut de echipa băcăuană, Cornel Păduraru a declarat: „Poate a fost şi o anumită relaxare, deşi a fost un set disputat, pe care l-am pierdut la 22. Dar, întotdeauna la noi, la români, după un set-două câştigate intervine şi un moment de relaxare, care-şi spune cuvântul asupra rezultatului din teren.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.