Succes normal: CSM Sibiu – Ştiinţa Municipal Bacău 0:3 (-16, -10, -18)


Ştiinţa Municipal Bacău s-a impus fără probleme în restanţa din deplasare, cu CSM Sibiu, contând pentru etapa a doua a Diviziei A1 la volei feminin. „Echipa s-a mişcat bine, dar trebuie să ţinem cont că am întâlnit una dintre echipele slabe ale campionatului. Acest joc nu poate fi considerat un antrenament util înaintea meciului de săptămâna viitoare cu Dinamo”, a declarat Florin Grapă pentru BacăulSportiv.ro.
Ştiinţa Municipal Bacău a evoluat în următoarea alcătuire: Polishchiuk, Herlea, Anghel, Elisei, Bunea, Purice. Libero – Manu. Au mai jucat: Iosef, Lupu, Truţă, Bălănescu şi Niţulescu.
Etapa viitoare programează la Bacău marele derby dintre Ştiinţa Municipal Bacău şi Dinamo Romprest Bucureşti.

3 comentarii la „Succes normal: CSM Sibiu – Ştiinţa Municipal Bacău 0:3 (-16, -10, -18)”

    1. Domnu’ Virgil, am reţinut părerea dvs. despre voleiul românesc, chiar nu e nevoie să repetaţi la nesfârşit. Din păcate pentru dvs., ăsta e nivelul, dar asta nu trebuie să ne împiedice să ne mândrim cu o echipă de top.

  1. Cred ca trebuie respectata parerea ..domnului” Virgil, dar ii recomand cu sinceritate mai multa decenta in limbaj. Publicatia nu este obligata sa gazduiasca trivialitatile unora. Totul tine de educatie si respect.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.