Ştiinţa II Municipal Dedeman Bacău a pierdut la masa verde


Deşi Ştiinţa II Municipal Dedeman Bacău a pierdut pe teren cu 20-28 partida cu Politehnica Iaşi, din cadrul primei etape a Diviziei A la handbal masculin, Federaţia Română de Handbal a decis ca gruparea ieşeană să câştige meciul la masa verde, cu 10-0. Motivul? Nerespectarea cerinţelor de vârstă de către formaţia băcăuană.
Astfel, echipele de seniori înscrise în Divizia A au obligaţia înscrierii pe Raportul de joc a maximum 5 juniori, precum şi a 6 jucători născuţi în intervalul 1986-1991. Din păcate, echipa secundă a Ştiinţei va pierde majoritatea jocurilor în acest fel, din cauza suprapunerii calendarelor competiţionale ale Ligii Naţionale şi Diviziei A.
Excepţie va face meciul de sâmbătă, 18 septembrie, când, profitând de întreruperea primului eşalon handbalistic masculin, Ştiinţa II va putea conta pe aportul a şase jucători de la prima echipă.
De altfel, principalul obiectiv al formaţiei alcătuite din tinerii aduşi din Republica Moldova îl reprezintă o clasare cât mai bună în Campionatul naţional al juniorilor I, înscrierea în Divizia A având doar rolul de a le oferi cât mai multe jocuri tinerilor handbalişti veniţi de peste Prut, dar şi celor care nu prind lotul de 16 al primei echipe.

4 comentarii la „Ştiinţa II Municipal Dedeman Bacău a pierdut la masa verde”

  1. In aceste conditii ce inseamna cit mai multe jocuri ?Cine a inscris echipa? ce a gindit? e vb de niste bani spalati?

  2. Cum nu cred ca obiectivul echipei e promovarea in prima liga,consider ca inscrierea a fost in final benefica chiar daca vor pierde multe meciuri asa….scopul e ca acesti jucatori sa dispute cat mai multe jocuri cu adversari veritabili si nu neaparat de a aduna puncte.

  3. faceti cartile!! cu unii pierdeti la masa verde cu unii jucati cu aia de la liga!! pai e corect asa !! poate oamenii aia au investit niste bani !! ori jucati cu totii cu aia moldovenii,ori jucati cu aia de la liga cu toate echipele!! ia ganditi-va putin ca va bateti joc de banii altora!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.