BACĂUL SPORTIV A ÎMPLINIT 1 AN


Astăzi, 15 septembrie 2010, Bacăul Sportiv sărbătoreşte împlinirea unui an de la apariţie. Lansat ca blog al microbiştilor băcăuani, acest proiect a luat încet-încet amploare şi s-a transformat într-un site ai cărui vizitatori vin nu numai din toate colţurile României, ci din toată lumea.
Îi salut şi le mulţumesc, pe această cale, tuturor cititorilor din Bacău, Bucureşti, Iaşi, Piatra Neamţ, Galaţi, Suceava, Timişoara, Braşov şi din celelalte localităţi ale ţării.
De asemenea, le transmit un călduros salut şi aceleaşi mulţumiri cititorilor din străinătate care, conform statisticilor, vizitează cu regularitate Bacăul Sportiv. Amintesc aici locaţiile din care site-ul este vizitat frecvent: Torino, Pescara, Roma, Milano, Brescia, Hannover, Darmstadt, Kaiserslautern, Vilnius, Strasbourg, Insulele Feroe, New York, Szombathely, Madrid, Givatayim, Kiev, Chişinău, Malmo, Londra şi Burnaby.
Îi salut şi le mulţumesc tuturor oamenilor de sport care răspund la telefon, indiferent de circumstanţe, dar şi celor care vorbesc doar la conferinţe de presă pe care nu le organizează.
Nu în ultimul rând, le mulţumesc tuturor colaboratorilor site-ului, care au investit multă pasiune pentru a oferi cititorilor relatări de la competiţiile importante, indiferent că acestea au avut loc la Bacău, Oneşti, Satu Mare, Helsinki, Timişoara, Zaporoje, Cluj-Napoca, Reşiţa, Lisabona sau Baia Mare.
Bacăul Sportiv a fost, este şi va rămâne independent de orice fel de influenţe şi va continua să relateze cu obiectivitate evenimentele din peisajul sportiv băcăuan.
Să dea Dumnezeu şi sportivii noştri ca al doilea an de existenţă a Bacăului Sportiv să aducă în municipiul de pe Bistriţa cât mai multe medalii naţionale, internaţionale şi, de ce nu?, o nouă cupă europeană.

16 comentarii la „BACĂUL SPORTIV A ÎMPLINIT 1 AN”

  1. LA MULTI ANI ! Site-ul e din ce in ce mai bun si necesar. Sper si eu ca sportivii din Bacau sa va dea cat mai multe ocazii de a relata victorii si performante.

  2. La multi ani ! Felicitari si numai bine. Interesant e ca in aceeasi zi, 15 septembrie, e si aniversarea emisiunii „Prelungiri”. Dubla sarbatoare in media sportiva bacauana.

    1. Două chestii am ales de pe tavă: Cupa CEV pentru voleibaliste şi Cupa Challenge pentru handbalişti ;).

  3. La multi ani!
    Felicitari pentru o treaba inceputa din pasiune si care usor usor o desavarsiti la rang de profesionalism!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.