Adrian Sipos: „Ştiinţa ar face faţă fără probleme în prima ligă din Ungaria”


Surprinzător, cea mai nouă achiziţie a echipei Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău, maghiarul Adrian Sipos, are legături strânse cu oraşul de pe Bistriţa. Astfel, mama lui Adrian este chiar din Bacău, fapt care se regăseşte în accentul său moldovenesc, în timp ce tatăl lui este originar din Cristuru Secuiesc. Tânărul pivot al Ştiinţei a acceptat să răspundă câtorva întrebări pentru cititorii Bacăului Sportiv.
Rep.: Care a fost cariera ta handbalistică până acum ?
Adrian Sipos: Am început handbalul în urmă cu 6 ani, în oraşul meu natal, Szombathely, unde am jucat timp de 4 ani, au urmat apoi 2 ani la juniorii la Veszprem, iar acum am venit la Bacău.
Rep.: În ce competiţie ai jucat sezonul trecut ?
A.S.: Am jucat pentru Veszprem, în prima ligă de juniori din Ungaria. Acolo există un campionat de juniori al echipelor aparţinând celor din prima ligă de seniori. De asemenea, anul acesta am disputat şi câteva meciuri pentru naţionala de tineret a Ungariei.
Rep.: După ce ai jucat la Suceava împotriva mai multor echipe din Liga Naţională din România, cum ţi s-au părut, comparativ cu echipele din prima ligă maghiară?
A.S.: Bine, eu n-am jucat în prima ligă din Ungaria dar, din ce-am văzut, parcă echipele maghiare sunt „oleacă” mai tari. În orice caz, Ştiinţa Bacău e o echipă foarte bună, ar face faţă fără probleme în prima divizie din Ungaria.
Rep.: Cum te înţelegi cu noii colegi?
A.S.: Mă simt foarte bine la noua echipă, mă înţeleg execelent atât cu colegii, cât şi cu antrenorii, e totul OK.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.