Reunirea S.C. Bacău a debutat cu o lungă şedinţă… şi atât


Luni, la ora 17.30, era prevăzută reunirea lotului viitoarei echipe Sport Club Bacău, a cărei conducere încearcă obţinerea unui loc în Liga a II-a. Conform previziunilor lui Relu Damian, la stadion erau prezenţi majoritatea jucătorilor care au evoluat în sezonul trecut în eşalonul secund pentru FCM Bacău.
Reuniunea a debutat, însă, cu o interminabilă şedinţă, între reprezentanţii S.C. Bacău şi Gheorghe Poenaru, referitoare la situaţia contractuală a tehnicianului băcăuan, în condiţiile în care cele două părţi aveau opinii divergente.
Astfel, dacă Gheorghe Poenaru e ferm convins că mai are un contract încă un an cu societatea deţinută de Consiliul local, Relu Damian susţine că relaţiile contractuale cu fostul antrenor al FCM-ului au încetat.
După circa o oră de discuţii, Poenaru a ieşit şi a spus că situaţia nu e clarificată, dar că a înaintat o variantă de soluţionare, aşteptând un răspuns din partea conducerii. Se pare că factorii de conducere au amânat verdictul până marţi, iar în cazul unei soluţii neconvenabile pentru tehnicianul băcăuan, se va apela la instanţele de judecată.
În jurul orei 19.15, jucătorii au fost chemaţi la vestiare, a avut loc o discuţie… şi gata. Primul antrenament a fost amânat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.