Relu Damian: „Până pe 15 iulie vom şti sigur în ce ligă va juca Sport Club Bacău”


Recent revenit din concediu, Relu Damian s-a declarat optimist în privinţa viitorului echipei de fotbal Sport Club Bacău: „Deocamdată, lucrurile merg în direcţia pe care ne-o dorim”, a spus acesta pentru bacaulsportiv.ro.
Deşi refuză să dezvăluie vreun nume – „nici soţia nu ştie cu cine am vorbit”, a spus Damian – viitorul conducător al S.C. Bacău a admis că există mai multe variante, din ambele serii ale diviziei secunde, chiar dacă, în acest moment, s-a ajuns la un acord verbal cu un club dispus să-şi cedeze locul.
„E-adevărat că ne-am înţeles, dar trebuie întocmite mai multe documente, clubul care cedează locul trebuie, printre altele, să prezinte un certificat fiscal din care să rezulte că nu are datorii, apoi acordul dintre cele două cluburi ar trebui aprobat de Comitetul executiv al federaţiei. Sper ca, în jurul datei de 15 iulie, să ştim cu exactitate în ce ligă va activa noua echipă Sport Club Bacău”, a declarat Relu Damian.
În privinţa reunirii lotului S.C. Bacău, aceasta este prevăzută pentru luni, 5 iulie, la ora 10.30, la stadionul „Municipal”. „Sper să se prezinte 10-12 jucători de la fostul FCM Bacău, fotbalişti cu care eu am ţinut legătura în toată acestă perioadă”, a afirmat Damian.
Referitor la conducerea tehnică a formaţiei nou-create, Relu Damian ştie exact pe cine vrea: „Mi-l doresc pe Petre Grigoraş ca antrenor al echipei, l-am contactat încă din 10 iunie. Dacă Sport Club Bacău va obţine dreptul de participare în Liga a II-a, sută la sută Grigoraş va deveni antrenorul echipei. În cazul în care va trebui să începem din cel de-al treilea eşalon, pentru mine prima opţiune rămâne tot Petre Grigoraş, pe care sper să-l convingem cu un proiect serios.”

3 comentarii la „Relu Damian: „Până pe 15 iulie vom şti sigur în ce ligă va juca Sport Club Bacău””

  1. Va fi cedare de loc (vanzare) sau fuziune ? Mai e valabila prevederea referitoare la termenul de trei ani ce trebuie asteptat pana la promovarea in liga 1, in cazul vanzarilor ? La fuziune, nu se impune acest termen (cazul FCM Tg-Mures)…

  2. abia astept sa vad sc bacau la treba mai ales ca numele de sport club imi rascolesc amintiri placute despre fotbalul bacauan(chitaru,solomon,soiman,carpuci,lunca,elisei,viscreanu,mangeac,vamanu,etc.) ce vremuri? iar rog insistent ca conducerea municipalitatii sa someze pe numitul escroc sechelariu ca echipa sa, sa isi caute un alt stadion si sa nu mai puna in veci piciorul pe municipalul bacauan,care stadion este al municipiului bacau si nu al clanului sechelariu! ii sugerez maidanul de carting al plodului sau caci acolo se duceau banii destinati ehipei fcm si nu la echipa! SI SA STRIGAM CU TOTII IN COR HAI SPORT CLUB BACAU! si sa fiti demni de numele celor care lau purtat candva chitaru si compania.

  3. scuzati-mi va rog cred ca doua mici creseli gramaticale(printre care si o cacofonie)! graba strica treba!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.