Victorie degeaba: FCM Pambac Oneşti – Municipal Petrotub Roman 3-2 (0-1)


Formaţia oneşteană a terminat cu capul sus această ediţie de campionat, chiar dacă victoria spectaculoasă de vineri nu i-a mai putut salva de la retrogradare. După o primă repriză controlată de oaspeţi, aflaţi în lupta pentru locul 2, care ducea la barajul de promovare în eşalonul al doilea, oneştenii au o avut o revenire de senzaţie, izbutind să întoarcă rezultatul.
Romaşcanii au deschis scorul rapid, în minutul 8, atunci când Minghia a speculat o neînţelegere între Paşcu şi Tremel. La patru minute după pauză, oaspeţii şi-au dublat avantajul, la capătul unui contraatac valorificat de Popa.
Semnalul revenirii în tabăra oneşteană a fost dat de Gabi Petrea, care a înscris cu un şut plasat de la 16 metri. După numai trei minute, gazdele au izbutit egalarea, printr-un gol de kinogramă reuşit de Furtună, cu un vole imparabil de la 14 metri. Golul victoriei oneştene a fost marcat în minutul 75, în urma unei lovituri libere de la 22 de metri, executată impecabil de acelaşi Gabi Petrea.
Victorie cu gust sălciu pentru formaţia din Oneşti, însă municipiul de pe Trotuş mai speră în rămânerea în Liga a III-a din motive legate de criza financiară, care ar putea face ca unele echipe să nu se poată înscrie în viitoarea ediţie de campionat.
FCM Pambac Oneşti: Paşcu – Tremel, Andreiu, Hanga, Vameşu – Dornescu (min. 46 Cr. Borcescu), Petrea (min. 85 Constantin), Baboi (min. 65 Furtună), Sascău – Câmpanu, Stratulat (min. 46 Bărcănescu). Antrenor: Costică Ene.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.