Handbal masculin: Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău e în vacanţă până pe 1 iulie


Componenţii echipei de handbal masculin Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău, ocupanta locului 4 în ediţia 2009-2010 a Ligii Naţionale, se află în vacanţă până pe 1 iulie. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre staff-ul tehnic, care, până la finele lunii iunie, doreşte să completeze lotul cu trei jucători pentru linia de 9 metri. Aşa cum am mai anunţat, căutările vor fi orientate în campionate din afara României, dar jucătorii avuţi în vedere sunt din ţări ale Uniunii Europene, dat fiind faptul că gruparea băcăuană are în lot trei handbalişti extracomunitari.
Reunirea lotului este prevăzută pentru 1 iulie pentru ca, patru zile mai târziu, Ştiinţa să plece în tradiţionalul cantonament de 10 zile de la Piatra Neamţ. Între 23 şi 26 iulie, băcăuanii vor susţine câteva jocuri amicale cu echipe din divizia secundă, cei mai probabili adversari fiind Politehnica Iaşi şi Universitatea Galaţi.
Conducerea clubului băcăuan intenţionează, apoi, participarea la două turnee amicale, în perioadele 30 iulie-1 august şi 6-8 august. În fine, începând cu 20 august, va fi organizată o nouă ediţie a Cupei Municipiului Bacău, la care a confirmat deja participarea campioana României, HCM Constanţa. În afara echipei de la malul mării, a fost trimisă o invitaţie puternicei grupări spaniole S.D.C. San Antonio, nefiind exclusă nici aducerea proaspetei deţinătoare a Challenge Cup, Sporting Lisabona.

Un comentariu la „Handbal masculin: Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău e în vacanţă până pe 1 iulie”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.