EXCLUSIV: S.D.C. San Antonio invitată la Cupa Municipiului Bacău !


Invitaţie-surpriză lansată de conducerea echipei de handbal masculin Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău: la Cupa Municipiului Bacău din această vară a fost invitată puternica formaţie spaniolă S.D.C. San Antonio, semifinalistă a Cupei Cupelor în sezonul 2009-2010!
Formaţia spaniolă, care a ocupat poziţia a şasea la finalul ultimei ediţii a primei ligi, îl are ca antrenor secund pe fostul internaţional român Alexandru Buligan şi urmează să dea un răspuns în cursul săptămânii viitoare.
La ediţia din acest an a Cupei Municipiului Bacău la handbal masculin, care se va disputa începând cu 20 august, a confirmat deja participarea campioana României, HCM Constanţa.

2 comentarii la „EXCLUSIV: S.D.C. San Antonio invitată la Cupa Municipiului Bacău !”

  1. ca sa vina portalnd la bacau trebuie bagata mana adanc in bugetul si asa subtire al echipei…nu cred ca vin spaniolii doar sa se antreneze cu o echipa de talia stiintei…mai este nevoie de multa papa pana sa joace astfel de turnee. bafta!

  2. ar fi bine daca ar veni,in felul acesta ar putea sa se ajunga la o prietenie intre cele doua formatii !! poate chiar si la un schimb de jucatori intre ele 🙂 sper ca la turneul de la Sala Sporturilor sa vina multa lumea la meciurii !!! Lupta Stiinta Bacau !!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.