Handbal, Challenge Cup: DE CE ? (Ştiinţa Bacău-Sporting Lisabona 28-23)


Time-out Ştiinţa… 28-23… 4 secunde de joc… superioritate a băcăuanilor de 6 la 4 în teren… Sandu Iacob… pasă pe partea dreaptă… Direct în afara terenului… Cineva nu era acolo… DE CE ?
Răspunsul la această întrebare îl au, cu siguranţă, cei care au participat la ultimul time-out al partidei. Păcat, fiindcă am scăpat printre degete o calificare pe care am fi meritat-o, dacă e să judecăm după loturile echipelor.
Pe de altă parte, în jocul băcăuanilor au apărut căderi absolut inexplicabile, în momentele cheie: la 22-15, în minutul 39, când portughezii au marcat de trei ori consecutiv şi apoi la 26-19 (min. 49), când Ştiinţa n-a înscris timp de mai bine de 8 minute !!!
Cu toate astea, împinşi din spate de un public absolut fantastic, handbaliştii lui Heel şi Armanu au avut ultimul atac pe care l-au irosit de o manieră absurdă. Şi atât.
Evoluţia scorului:4-1 (min. 5), 6-4 (min. 10), 9-6 (min. 15), 12-7 (min. 18), 13-12 (min. 24), 16-13 (pauză), 18-14 (min. 33), 22-15 (min. 39), 23-18 (min. 44), 26-19 (min. 48), 27-22 (min. 58), 28-23 (final).
ŞTIINŢA: Tevzadze – Iancu, Rotaru, Ghiţă (1 gol), Onyejekwe (3), Bondar (7), Păunică (5), Moskalenko (4), Gurkovsky (1), Prachar (2), Iacob (5). Antrenori: Otto Heel şi Gabriel Armanu.
SPORTING: Gomes, Correia – Galambas (2), Portela (2), Bjelanovic (2), Petric (5), Solha (4), Dias, Lesjak, Joao Pinto (4), Pedro Seabra (1), Hugo Rocha, Magalhaes (3). Antrenor: Paulo Faria.

Arbitri: Radojko Brkic şi Andrei Jusufhodzic, din Austria.

Recomandam: Prognoza meteo pe 15 zile la Bacau.

4 comentarii la „Handbal, Challenge Cup: DE CE ? (Ştiinţa Bacău-Sporting Lisabona 28-23)”

 1. Sa ne mai punem intrebarea DE CE? Vinovatul principal este Otto Hell omul adus de la Piatra Neamt. De ce nu a fost lasata conducerea tehnica Armanu-Bursuc, oameni tineri care vad altfel handbalul. Hell nu stie minimul in psihologia jucatorului, cit priveste pedagogia lasa de dorit. Analize se vor face dar urgent trebuie dat credit tineretii bancii tehnice. De nu am dreptate sa fiu contrazis. A mai ramas campionatul si superbul public bacaun, un public de nota 22; publicul si crainicul au fost al 8-lea jucator. FELICITARI si UN PASTE FERICIT!

 2. HELL !!!demisia bosorogule!!!thu in loc sai incurajezi tu urli la ei?normal k is demoralizati..!!!felicitari publicului si rushine lui otto kre dak ar fi dupa mn nici la juniori nar putea fi antrenor;)

 3. Demisia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 4. Fruntea sus, baieti. Ati foarte aproape de o calificare frumoasa, poate la anul avem mai mult noroc. Sau mai multa inspiratie …
  Pacat ca antrenorul nu este un bun psiholog, sau cel putin asa pare din tribuna. Se vede ca la fiecare meci majoritatea jucatorilor sunt timorati.
  Trebuie sa recunoastem ca reprofilarea lui Rares pe postul de conducator de joc este o idee excelenta – o bila alba pentru antrenor. Nu am inteles insa de ce l-a scos ieri a doua repriza atata timp, desi facuse un meci excelent.
  Poate invatam si noi sa jucam in superioritate numerica. Nu stiu daca am facut ieri vreo succesiva cand am avut om in plus. Si nu numai in meciul de ieri s-a vazut aceasta hiba.
  Felicitari publicului, care a fost senzational. Poate va fi o atmosfera asemanatoare si la meciul cu Steaua, deoarece avem mare nevoie de o victorie atunci.
  Multa bafta in continuare, baieti.
  Adevaratii iubitori de handbal sunt alaturi de voi.
  P.S. Felicitari si portughezilor, care au practicat un handbal frumos, lipsit de duritati si care au avut un antrenor inspirat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.