Handbal, Challenge Cup: PE EI, PE MAMA LOR !!! (Ştiinţa Bacău – Sporting Lisabona, sâmbătă, ora 13.30)


Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău atacă sâmbătă calificarea în semifinalele Challenge Cup la handbal masculin, având de surmontat un handicap de şase goluri, după înfrângerea de duminica trecută de la Lisabona, 24-30 cu Sporting.
Dacă ţinem cont de faptul că portughezii au învins în tur în special datorită greşelilor neforţate ale băcăuanilor, mai mult ca sigur că o evoluţie a Ştiinţei la nivelul celor reuşite în acest an cu Reşiţa sau Constanţa le-ar aduce calificarea.
Important e că jucătorii sunt concentraţi şi determinaţi, după cum a spus Sandu Iacob în interviul acordat Bacăului Sportiv, şi vor da totul pe teren.
De partea cealaltă, cei de la Sporting afişează un optimism prudent, declaraţiile acestora făcând referiri obsedante la atmosfera creată de publicul băcăuan.
Nu mă îndoiesc că fantasticii suporteri ai Ştiinţei vor crea o ambianţă care să le înmoaie picioarele oaspeţilor şi care să poarte echipa băcăuană spre semifinalele Cupei Challenge.
Partida Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău – Sporting Lisabona va începe la ora 13.30 (în direct la TVR 3) şi va fi arbitrată de austriecii Radojko Brkic şi Andrei Jusufhodzic, care vor fi supervizaţi de observatorul turc Bilge Soylu. Intrarea spectatorilor va fi liberă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.