Astenia de primăvară face victime în lumea handbalului

Nici nu s-a făcut bine primăvară, că astenia a început să lovească necruţător. Cel puţin pe preşedintele echipei de handbal Steaua MFA, Constantin Cazacu, l-a izbit drept în moalele capului şi i-a luat oleacă minţile.
Altfel nu se explică declaraţia lui din cotidianul Prosport, în care acuză echipele Ştiinţa Bacău şi HCM Constanţa de… blat, asigurând cică echipei din Bacău locul 3 în campionat.
Bine, logica de moluscă a lu’ nea Cazacu are fracturi uriaşe. Mai întâi, prezidentul stelist se face că uită faptul că în turul campionatului Ştiinţa i-a cam puţin executat la ei acasă. Apoi, diferenţa dintre cele două echipe e de doar un punct, formaţiile urmând să aibă meci direct la Bacău, unde Cazacu ameninţă că nu se va prezenta. Mare pagubă! El oricum ar face bine să stea acasă, că şi-aşa a îmbătrânit în handbal degeaba, dacă despre un meci cum a fost cel de miercuri a spus că a fost blat.
Bre, nea Cazacule, dacă un cetăţean parşiv pe nume Alzheimer îţi dă târcoale, află matale că HCM Constanţa nu câştigă la Bacău de vreo trei campionate încoace. Cât despre memoriul pe care l-ai făcut la federaţie şi declaraţiile din presa centrală, zi mersi dacă nu te dau echipele în judecată pentru calomnie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.