Florin Grapă nu vrea să termine campionatul pe locul 4

Antrenorul principal al voleibalistelor de la Ştiinţa Bacău e foarte tranşant în privinţa aşteptărilor pe care le are de la primul turneu din cadrul play-off-ului pentru locurile I-IV din Divizia A1: „Să câştig mâine cu Galaţiul, apoi sâmbătă, cu Constanţa şi dacă va fi o victorie şi duminică, în meciul cu Dinamo, ar fi foarte bine. Îmi doresc mult, îmi doresc foarte mult trei victorii”, a declarat Florin Grapă pentru bacaulsportiv.ro.
Referitor la faptul că CSU Metal Galaţi nu a ajuns încă la Bacău, în seara dinaintea turneului, tehnicianul băcăuan a spus: „Vor veni mâine, cu siguranţă, e aceeaşi poveste de săptămâna trecută, sunt sătul de poveştile astea. Vor veni şi vor alinia cea mai bună echipă pe care o au.”
L-am mai întrebat pe antrenorul Ştiinţei dacă le-a trasat vreun obiectiv elevelor sale. „Nu avem niciun obiectiv, atâta doar că îmi doresc din suflet să nu terminăm pe locul 4 după cele patru turnee”, a precizat Florin Grapă, care a mai opinat că, în prezent, campioana en-titre, CSU Metal Galaţi, îi va fi cel mai puternic oponent, în pofida problemelor financiare cu care se confruntă.

3 comentarii la „Florin Grapă nu vrea să termine campionatul pe locul 4”

  1. asta faci de cand ai venit la Bacau, tot termini pe patru! Nu mai are voleiul interes aici, in conditiile astea

    1. daca te uiti la jucatoarele echipelor de pe locurile 1 2 si 3 iti vei da seama de ce Stiinta termina „numai” pe 4.de exemplu,o singura jucatoare de la Constanta ia intr-o luna la fel de multi bani cat primele 6 ale Bacaului.asa ca in conditiile date,e de bine locul 4

      1. …ai un singur exemplu!? Dar un antrenor care sa stea pe viata undeva?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.