Florin Dragomir, arbitrul de… „Metal”


Poate părea tipic balcanic să cauţi pricină arbitrilor, dar astăzi au fost unele decizii luate în favoarea echipei campioane în momente cheie ale jocului. Eroul principal a fost arbitrul principal, Florin Dragomir, care a reuşit performanţa să ridice de mai multe ori sala în picioare şi nu pentru a-l ovaţiona. Dimpotrivă.
Trebuie spus că respectivul (al cărui spate impunător îl puteţi admira în fotografie) a dat gălăţencelor toate duelurile mai dubioase de la fileu. Apoi, domnul cu pricina a ezitat să intervină la mai multe greşeli ale „minunii blonde” de la una din linii, care mai mult ca sigur că greşise sala.
Altceva este, însă, din cale-afară de ciudat. Se pare că pe la Federaţia Română de Volei e un absolvent de teologie care, de trei ani încoace, l-a cununat pe robul lui Dumnezeu Dragomir cu meciurile Ştiinţa-Metal, de nu-l mai dezlipeşti de ele!
În orice caz, cel mai supărat pe arbitraj era finanţatorul lui Dinamo Romprest, Marian Ştefan, care a promis răzbunare în turneul de la Bacău de la finele săptămânii viitoare!

3 comentarii la „Florin Dragomir, arbitrul de… „Metal””

    1. nu este adevarat george bacau are o echipa foarte buna dar mereu este furata … asa ca sa nu o mai ascundem … galati e varza … s-a vazut in cupele europene ce au facut 😉

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.