Handbal masculin, Challenge Cup: O victorie şi o înfrângere în campionat pentru viitoarea adversară a băcăuanilor

Ca şi în cazul precedentei adversare a Ştiinţei Bacău în Challenge Cup, Bacăul Sportiv vă ţine la curent şi cu evoluţiile viitorilor adversari din sferturile de finală ale competiţiei.
Astfel, Sporting Lisabona a disputat săptămâna trecută două partide de campionat, ambele pe teren propriu. În primul joc, desfăşurat miercuri, Sporting a învins ocupanta locului 3 a clasamentului, ABC Braga, cu scorul de 26-23 (13-10). Învingătorii au evoluat în formula: Humberto Gomes, Ricardo Correia, Carlos Galambas (2), Bosko (4), Petric (8), Ricardo Dias (5), João Pinto (3), Fábio Magalhães (3), João Pinto II, Pedro Sequeira, Mitja, Pedro Seabra (1), Pedro Jorge, Hugo Rocha.
Duminică, în etapa a 19-a a campionatului Portugaliei, Sporting a cedat în faţa ocupantei locului 5, Madeira SAD, cu scorul de 22-26.
După 19 etape, viitoarea adversară a Ştiinţei continuă să ocupe locul 6 în clasamentul primei divizii portugheze, cu 41 de puncte.

4 comentarii la „Handbal masculin, Challenge Cup: O victorie şi o înfrângere în campionat pentru viitoarea adversară a băcăuanilor”

  1. După 19 etape, viitoarea adversară a Ştiinţei continuă să ocupe locul 6 în clasamentul primei divizii portugheze, cu 41 de puncte…………maximul de puncte este 38:)))))))))cata incompetenta………sunteti varza

    1. M-am documentat. 38 se pare că nu e maximum de puncte (ăla e 57, căci în Portugalia e alt sistem de punctaj), ci IQ-ul matale.

  2. mi se pare mult mai corect punctajul de la fotbal(folosit si in handbal in portugalia)1 pct pt egal e prea mult iar doar 2 pt victorie…..:)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.