Handbal masculin, Liga Naţională: Ne revenim ? (HC Odorhei – Ştiinţa Bacău, ora 18, livescore pe bacaulsportiv.ro)

În tur a fost 32-25 pentru Ştiinţa, dar în octombrie Odorheiul a plătit tribut aroganţei de a evolua la Bacău la mai puţin de 48 de ore după un meci disputat la Bucureşti, cu Dinamo. De atunci, însă, au trecut patru luni, două săptămâni şi trei zile, timp în care echipa din Odorhei şi-a schimbat antrenorul principal, aducându-l pe Vlad Caba, cel care nu a făcut un secret din faptul că vrea să câştige astăzi datorită apărării.
De partea cealaltă, Ştiinţa se prezintă la Odorhei după o serie de evoluţii modeste în campionat, antrenorul Gabriel Armanu fiind totuşi optimist înaintea jocului, la capătul căruia, în cazul unei victorii, băcăuanii pot egala în clasament Steaua, care a pierdut aseară, cu UCM Reşiţa. Ucraineanul Gurkovsky are mici probleme la mâna stângă, dar va fi apt de joc, în rest nu sunt probleme în lotul băcăuanilor, exceptând mai vechea indisponibilitate a lui Sabin Ignat.
Aducând faţă în faţă antrenori şi echipe care se cunosc foarte bine, jocul de azi va fi decis, mai mult ca sigur, de forma de moment a jucătorilor, astfel încât cine va greşi mai puţin va lua cele două puncte.
Federaţia Română de Handbal a delegat un cuplu de arbitri cu ecusoane EHF, Gheorghe Bejenariu – Alin Cârligeanu, evoluţia scorului urmând a vă fi prezentată în timp real de bacaulsportiv.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.