Handbal, Challenge Cup: Îi vor pe italieni sau pe polonezi

Odată cunoscute echipele calificate în sferturile de finală ale Challenge Cup, cei doi antrenori ai Ştiinţei Bacău şi-au exprimat preferinţele pe site-ul oficial al echipei.
„Ne-ar conveni să întâlnim italienii sau polonezii. Însă, indiferent cu cine vom juca în sferturi, cel mai important este să ne îndeplinim obiectivul şi să mergem în semifinale”, a declarat Otto Heel pentru stiintahandbal.ro. În aceeaşi ordine de idei, Gabriel Armanu a spus: „Poate ar fi bine să întâlnim echipa din Italia (pe care CSU Suceava a eliminat-o anul trecut) sau pe cea din Polonia (pe care Odorheiul a învins-o la 12 goluri, considerând că rezultatul din tur a fost un accident). Acestea ar fi, teoretic, variantele accesibile. La ora actuală, de evitat sunt norvegienii, ca şi nivel al handbalului, dar şi portughezii (fiindcă ora de desfăşurare a meciurilor de la ei este una târzie)”.
Tragerea la sorţi se va desfăşura la sediul EHF din Viena, începând cu ora 12.00 (ora României), toate cele opt formaţii calificate urmând să fie extrase din aceeaşi urnă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.