Grigore Popescu (preşedinte Energia Pandurii Tg. Jiu): „Vreau ca în sezonul următor să ne batem pentru titlu cu Bacăul !”

Cu o zi înaintea meciului de Liga Naţională dintre Ştiinţa MD Bacău şi Energia Pandurii Tg. Jiu, presa gorjeană a lansat zvonul că formaţia lui Vasile Stângă ar dori amânarea jocului sub pretextul drumurilor închise de „generalul iarnă”. Contactat de bacaulsportiv.ro, preşedintele grupării gorjene, Grigore Popescu, a spus că a fost vorba de discuţii telefonice cu Federaţia Română de Handbal, dar nu s-a făcut niciun demers scris: „A existat o discuţie la federaţie şi cei de acolo spuseseră că, în situaţia în care nu se deschid drumurile, vom amâna meciul. Doar că, între timp, s-a rezolvat totul, echipa a plecat spre Bacău şi nici noi nu ne doream să aglomerăm un program competiţional şi-aşa destul de încărcat”, ne-a declarat Grigore Popescu.
Referitor la disputa de mâine după-amiază, preşedintele Pandurilor anticipează un duel foarte echilibrat, între două echipe de valori apropiate: „Bătălia se dă pentru un loc în cupele europene, iar Bacăul are un plus fiindcă joacă acasă şi are o echipă care a început foarte bine returul. Cu toate astea, noi vrem să câştigăm meciul de la Bacău, fără niciun fel de discuţie.”
De altfel, Grigore Popescu a spus că este puţin supărat pe debutul slab al jucătorilor săi în acest retur de campionat, mizând totuşi pe profesionalismul lor: „Ei ştiu foarte bine ce au de făcut, sigur că vor aborda meciul la victorie şi sunt convins că, la finalul campionatului, ne vom atinge obiectivul, acela de a prinde un loc de cupă europeană.”
Finalul dialogului cu preşedintele gorjean a adus şi o declaraţie surprinzătoare: „Noi avem un proiect pe termen mai lung, pentru sezonul următor s-ar putea să vorbim chiar despre titlu. Cum noi suntem prieteni cu Bacăul, îmi doresc ca la anul să ne luptăm cu ei pentru titlul de campioni”, a spus Grigore Popescu.
Foto: www.sportingorj.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.