Atletism: Rezultate de top ale băcăuanilor la Grand Prix

Sâmbătă, la Bucureşti, a avut loc cea de-a doua etapă a Grand Prix-ului atletic pentru seniori, tineret şi juniori I. Dacă la prima etapă, de săptămâna trecută, Bacăul a fost reprezentat de un singur atlet (Vlad Costraş), ieri atleţii băcăuani au fost şi mai mulţi dar şi în mare formă.

Astfel, în proba feminină de prăjină, Lavinia Scurtu (SCM Bacău, antr. Carmina Gorgan) a corectat recordul naţional de juniori I cu 10 centimetri, aducându-l la 3,50 metri, învingându-le pe mai experimentatele Meda Vlad (CSM Călăraşi) şi Monika Gombar (CSM Bucureşti).

La triplusalt masculin, tânărul George Baciu (foto – CSS Bacău, antr. C. Nemţeanu) a izbutit o săritură de 16,29 metri, nou record personal, cu care s-a clasat al treilea, după Marius Anghel (CS Muscelul/Dinamo Bucureşti) şi Adrian Dăianu (Farul Constanţa/Poli Iaşi).

La 400 de metri masculin, Vlad Vrânceanu (SCM Bacău/CSS Bacău) s-a clasat al şaselea, dar a izbutit un „personal best”, parcurgând distanţa în 41,04 51,04 sec.

„Gardistul” Vlad Costraş (Ştiinţa Bacău) a încheiat al şaselea proba de 60 de metri, în 8,65 sec.

La cea de-a doua etapă a Grand Prix-ului au participat 284 de atleţi, reprezentând 80 de cluburi.

6 comentarii la „Atletism: Rezultate de top ale băcăuanilor la Grand Prix”

  1. O mica rectificare…Rezultatul atletului Vlad Vranceanu, ar trebui sa fie 51.04. Nu de alta dar ar fi o performanta muuuuuult mai mare decat recordurile mondiale ale lu Usain Bolt. Recordul mondial(in aer liber!) apartine lui Michael Johnson si este de 43.18 s. Doua secunde sub timpul lui Johnson…ar fi ceva:D. Sa tinem pumnii tanarului atlet bacauan…are inca multe de dovedit. E tanar si are timp. Si, cine stie, poate va detine intr-o buna zi si recordul mondial la 400 m.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.