Handbal, juniori: Memorialul "Marcel Păunică" – un eveniment remarcabil


Ieri la amiază a luat sfârşit o nouă ediţie a Memorialului „Marcel Păunică”, eveniment handbalistic dedicat regretatului şlefuitor de talente băcăuan şi rezervat celor mai tineri handbalişti.
Competiţia a fost cu siguranţă o reuşită, la care şi-au adus contribuţia toate cele şase echipe participante, reprezentând CSS Bacău, Palatul Copiilor Oneşti şi Şcoala „George Enescu” Tescani.
Capul de afiş al manifestării a fost constituit de partida dintre „veterani” şi echipa de juniori III a CSS Bacău, din echipa „bătrânilor” făcând parte, printre alţii, Lucian Vâja, Adi Brezan, Gabriel Armanu, Eusebiu Tancău, George Călin, Georgel Cojocaru, Cristi Ochiană, Alexandru Acsinte, Vasile Manole, Dan Gârlescu şi antrenorul Alexandru Eftene. Aşa cum stă bine unui meci de gală, publicul a fost numeros iar rezultatul final a fost egal.
Una peste alta, ediţia din acest an a Memorialului „Marcel Păunică” a fost un succes, fapt pentru care organizatorii şi participanţii merită, în egală măsură, felicitări.2 comentarii la „Handbal, juniori: Memorialul "Marcel Păunică" – un eveniment remarcabil”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.