Minifotbal: Campionatul Municipal pentru Amatori


Începând de astăzi, bacaulsportiv.ro va reflecta desfăşurarea unei competiţii deosebit de pasionante, este vorba de Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori. Ediţia a IV-a a acestei întreceri, organizată de Asociaţia Română de Minifotbal şi Lider Sport, se află în plină desfăşurare, în week-endul trecut având loc cea de-a X-a etapă.
Este de notat că la nivelul municipiului Bacău există două divizii, Superliga I, cu 16 echipe, şi Superliga II, cu 4 echipe.
Competiţia este destinată exclusiv amatorilor, de aceea jucătorii care evoluează în Ligile de fotbal 1, 2 şi 3 şi/sau de futsal care posedă legitimaţie vizată pe anul 2009 NU au drept de joc.
Actuala ediţie de campionat va fi organizată în sistem tur-retur, toamnă-primăvară. La sfârşitul returului de campionat, echipele aflate pe primele 8 poziţii ale clasamentului vor intra într-un sistem play-off pentru desemnarea campioanei municipiului Bacău, dar şi a clasamentului final. Meciurile din play-off se vor juca în sistem eliminatoriu şi vor urma toate regulile dupa care se dispută şi meciurile din cadrul Turneului Naţional.

Partidele se dispută pe terenul artificial avizat FIFA şi UEFA din cadrul bazei sportive LIDER SPORT din str. Logofăt Tăutu, nr.7, Bacău (în incinta Şcolii „Mihai Drăgan”, fosta Şcoala Nr.11).
Organizatorii mi-au promis că voi intra în posesia programului orar al competiţiei, următoarea etapă urmând să aibă loc la finele acestei săptămâni, până atunci vă ofer clasamentul la zi al Superligii I.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.