Handbal, Liga Naţională: Fetele joacă miercuri la Râmnicu-Vâlcea, băieţii sâmbătă la Medgidia

stiinta deva
Federaţia Română de Handbal a comunicat astăzi programul competiţional al acestei săptămâni. Astfel, datorită mai multor partide din cupele europene, majoritatea meciurilor din etapa a VII-a a Ligii Naţionale feminine se vor disputa la mijlocul săptămânii. Ştiinţa Bacău se află în faţa celui mai greu joc al sezonului, pe terenul campioanei Oltchim Râmnicu-Vâlcea, partidă care se va disputa miercuri, 4 noiembrie, de la ora 18.00 şi va fi arbitrată de cuplul constănţean Adrian Georgescu – Mihai Moldoveanu.
Tot la runda a VII-a a ajuns şi Liga Naţională masculină, care se va relua după participarea naţionalei la Cupa Pannonia, unde s-a clasat pe ultimul loc. Ştiinţa MD Bacău va juca în prologul etapei, sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 11.00, în deplasare, la CSM Medgidia, meciul urmând să fie condus de arbitrii maramureşeni Ştefan Hendrea şi Ionuţ Marta.
stiinta odorhei

0 comentarii la „Handbal, Liga Naţională: Fetele joacă miercuri la Râmnicu-Vâlcea, băieţii sâmbătă la Medgidia”

  1. Sper ca oboseala drumului sa nu se reflecte in prestatia arbitrilor, distanta Baia Mare – Medgidia fiind considerabila. Stiu, speranta moare ultima.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.