Capul sus şi la treabă ! (FCM Bacău – FC Botoşani, sâmbătă, 31 octombrie, ora 11.00)

fcm concordia
Şase săptămâni au trecut de la ultima victorie a echipei lui Gheorghe Poenaru, acel 3-1 cu Concordia Chiajna, pe 19 septembrie. Şase săptămâni crunte pentru FCM Bacău: neputinţă, umilinţă dar şi ghinion, aşa s-ar putea rezuma ultima perioadă pentru divizionara secundă. Din păcate, la gafele în lanţ ale unor jucători s-au adăugat şi cele ale conducerii (apropo, hotărâţi-vă, fraţilor, care şi cum, că vă călcaţi în picioare atâţia şefi!). Păi cum e posibil, măi domnilor, când echipa e vai mama ei, cu moralul la pământ, cu doi fundaşi accidentaţi, să te apuci să dai afară jucători ? Era numai bietul Kalai vinovat de ce se întâmplă ??? Haida-de, că bateţi câmpii!
E din ce în ce mai evident că echipa a căzut, şi la propriu şi la figurat, la mijloc în războiul altora. Opriţi-vă, că omorâţi şi ce-a mai rămas din fotbalul băcăuan!
Una peste alta, băieţii lui Poenaru trebuie să se adune şi să se apuce de reparaţii capitale, la tot ce-au stricat până acum. Iar noi, să-i susţinem, să avem răbdare cu ei, că le e greu şi au nevoie de ajutor.
Semne bune ar fi: arbitrează bucureşteanul Adrian Stănescu, cel care a condus şi meciul cu Chiajna. Alt semn, declaraţia finanţatorului botoşănean, Valeriu Iftime, pentru LigaB.ro: „Sper ca la Bacău, Cristi să reuşească să transmită băieţilor ambiţia şi dorinţa sa de victorie. Vă daţi seama că Cristi nu ar avea o bucurie mai mare decât să bată la Bacău. Dacă reuşeşte acest lucru înseamnă că este un mare antrenor”. Deci, domnu’ Iftime:
1. Speranţa moare ultima.
2. Sincer, şi noi sperăm să le transmită Cristi ambiţia lui. Aia cu care a făcut două puncte în 17 meciuri acum patru sezoane.
3. Popovici nu e un mare antrenor, dimpotrivă, asta o ştiu şi comerciantele de bomboane agricole de pe „Municipal”, da’ o să te lămureşti şi mata.
Concluzia e una singură: îmbrăcaţi-vă bine, haideţi la stadion şi… HAI BACĂUL !

0 comentarii la „Capul sus şi la treabă ! (FCM Bacău – FC Botoşani, sâmbătă, 31 octombrie, ora 11.00)”

  1. asta cu capul sus nu prea merge la „fotbalistii” de la FCM. Nu de alta, dar daca stau cu capul sus o sa calce pe minge si se pot accidenta, domnisoarele.

  2. Da George, si daca mai pui ca este si terenul denivelat… pardon creierul unor factori decizionali de la echipa, care dau bine pe „sticla”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.