Handbal masculin, Champions League: SUPER HCM CONSTANŢA !


Senzaţional meci în această seară în Sala Sporturilor din Buzău. Campioana României, HCM Constanţa, ne-a arătat că încă mai contăm în handbalul mare, obţinând o magnifică victorie, 37-33 (17-18), împotriva campioanei Franţei, Montpellier.
Deşi dominată clar în primul sfert al meciului, când oaspeţii au condus chiar şi cu 8 goluri (era 7-15 în minutul 22), constănţenii au renăscut din propria cenuşă, răsturnând toate pronosticurile.
Să nu uităm că echipa franceză l-a avut în componenţă pe cel mai bun handbalist al lumii, Nicola Karabatic, dar nici măcar el nu s-a putut opune tăvălugului constănţean.
Felicitări trupei antrenate de sârbul Zoran Kurtes şi să sperăm că echipa campioană a României va repeta prestaţia de azi cât mai des în cea mai tare competiţie a echipelor de club.

0 comentarii la „Handbal masculin, Champions League: SUPER HCM CONSTANŢA !”

  1. Intr-adevar, un meci memorabil. De remarcat ca marinarii au gestionat perfect avantajul pe care l-au obtinut progresiv in actul secund, iar pe final nu s-au pierdut cu firea, cum era caracteristic echipelor romanesti… antrenorul este sarb. Excelenta evolutia lui TOMA, care a marcat goluri decisive.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.