Handbal feminin: Transfer de marcă la Ştiinţa Bacău

Profitând de pauza competiţională internă, prilejuită de participarea naţionalei de handbal feminin la Cupa Mondială, oficialii nou-promovatei Ştiinţa Bacău au anunţat parafarea unui transfer extraordinar: cel al Ralucăi Ivan.
Născută la 19 iulie 1983, Raluca Ivan a evoluat, de-a lungul carierei, la Silcotub Zalău şi Oltchim Rm. Vâlcea, dar şi la lotul naţional, cu care a devenit vicecampioană mondială în 2005.
De asemenea, în toamna anului 2007, Raluca Ivan a suferit o operaţie pe inimă, după ce medicii îi descoperiseră un defect septal atrial (persistenţa unei deschideri în septul interatrial, care permite scurgerea sângelui în ambele direcţii). La vremea respectivă, medicii au spus că până la 45-50 de ani nu ar avea probleme şi ar putea să joace.
Handbalista, care evoluează pe postul de pivot, a sosit la Bacău liberă de contract şi ar putea debuta în partida de campionat de sâmbăta viitoare, de la Brăila, cu Dunărea.
Fără îndoială că acesta e unul dintre cele mai spectaculoase transferuri din handbalul feminin românesc, Raluca Ivan fiind o handbalistă de o indiscutabilă valoare, ale cărei evoluţii vor uşura îndeplinirea obiectivului formaţiei pregătite de Gabriela Manea, acela de a se menţine în Liga Naţională.

7 comentarii la „Handbal feminin: Transfer de marcă la Ştiinţa Bacău”

  1. Grava grava eroare prietene Costin! Raluca Ivan nu s-a nascut, asa cum precizezi dumneata, in Buzau. Asta e doar o informatie denaturata copiata de pe internet. Tin sa te informez ca tu esti cel nedocumentat. Raluca Ivan este nascuta iin Bacau si crescuta la scoala bacauana de handbal. De la 12 ani si pana la 17 ani a fost antrenata de profesorul de la CSS Ioan Arsene. De aici ea a facut saltul spre Zalau si Oltchim. In rest, numai de bine. Succese!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.