Fotbal, Cupa României, FCM Bacău-Steaua 0-2: Publicul băcăuan a fost vedeta partidei

Galerie
Şi a fost ceea ce unii au numit „meciul anului” la Bacău, partida din 16-imile Cupei României la fotbal, dintre FCM şi Steaua. Sigur că ai noştri ar fi putut profita de momentul relativ dificil traversat de adversari, generat de noul scandal stârnit de ciobanul-finanţator al Stelei. Din păcate, ai noştri s-au temut, au intrat în teren timoraţi de numele adversarului, de parcă la Steaua ar fi jucat sigla şi palmaresul. Aşa a fost să fie. Atât putem la momentul ăsta. Poate că e bine să rămânem concentraţi pe campionat, ar fi totuşi timpul să promovăm !
faza
Această seară, însă, a însemnat mult mai mult decât un meci, de altfel modest din punct de vedere calitativ. A fost un eveniment care a readus băcăuanilor apetitul pentru fotbal, pentru spectacol.
De mult timp, din vremuri imemoriale aş spune, n-au mai fost 10.000 de spectatori pe „Municipal” iar sectorul rezervat galeriei gazdă atât de plin. Am demonstrat că ne e dor de fotbal. Ne e sete de meciuri mari. De aceea, dincolo de rezultat şi de joc, să fim mândri. În primul rând pentru că am venit atât de mulţi, ne-am susţinut frenetic favoriţii, am făcut valuri ca în vremurile bune şi am ştiut să pierdem cu demnitate.
Acum e rândul lor, al băieţilor care evoluează azi pentru FCM. V-am arătat că ne pasă, că suntem alături de voi. Aduceţi Bacăul unde-i este locul, în Liga I !
tribuna

0 comentarii la „Fotbal, Cupa României, FCM Bacău-Steaua 0-2: Publicul băcăuan a fost vedeta partidei”

  1. in prezent suntem departe de adevar cu echipa asta. am avea nevoie urgent de cateva „plombe” la echipa sa promovam! ori poate chiar de o proteza 🙂

  2. De remarcat prestatia brigazii de arbitri, discreta, fapt care a favorizat un joc cursiv.
    De asemenea, daruirea „baietilor” a fost remarcabila.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.