Să râdem cu Adrian Bumbescu

Bumbescu
Fostul fundaş central al Stelei din anii ’80, Adrian Bumbescu, a cărui principală specializare era troznitul de tibii şi peronee şi-a găsit altă ocupaţie: azvârlitul cu muci în fasole.
Că a atacat prestaţia arbitrului Adrian Stănescu e de înţeles, bucureşteanul purtător ilegal de fluier fiind, într-adevăr, penibil, dar să spui că a tras cu Bacăul denotă pierderea contactului cu realitatea.
Blondul antrenor al Chiajnei uită să pomenească de repetatele simulări ale numărului 11 din propria echipă care, în prima repriză, se tăvălea ori de câte ori un fundaş advers trecea pe lângă el în pas alergător, fără ca măcar să primească un avertisment verbal. Asta ca să nu mai vorbim de sumedenia de lovituri libere din preajma careului gazdelor pe care impostorul în negru le-a dat în neştire.
Sigur că, dacă Boboc i-a rupt oasele nefericitului de la Concordia, trebuia eliminat, dar a fost evident că băiatul ăla trimis să arbitreze n-are nicio treabă cu această ocupaţie, dovadă că, după cum aminteam într-un material anterior, a scos din sărite pe toată lumea.

0 comentarii la „Să râdem cu Adrian Bumbescu”

  1. As ruga pe aceasta cale pe oamenii care (inca) ma mai cunosc, colegi, viitori fosti colegi, amici sau prieteni sa ma contacteze cu incredere pentru a participa la astfel de manifestari cu un pronuntat caracter sportiv, dar fara-ndoiala si cultural artistic, avand in vedere prestatia „cavalerului” in negru.
    In compensatie promit ca voi furniza cronici (de amator, atat cat ma pricep) ale unor intalniri fotbalistice de mare anvergura ce vor avea loc in urmatorii ani in capitala tarii noastre.
    Astept un stagiu de training din partea cunoscatorilor pentru a fi initiat in aceasta frumoasa ocupatie. Dupa absolvirea cursurilor intentionez sa adaug la numele deja consacrat apelativul „dobre”, „pitbull dobre”, un adevarat idol pentru toti aspirantii la postul de comentator corespondent.

  2. Nu este pentru prima oara cand numele Bumbescu starneste hazul, probabil a ras cu lacrimi si Ruud Gulit, fostul fundas olandez al lui AC Milan, de marcajul aproximativ pe care „Macelarul” i l-a facut la finala Cupei Campionilor Europeni din 1989 (Milan – Steaua 4:0).
    Altfel, Pitbull, sper sa nu fii uitat de fostii tai colegi… cu siguranta nu o sa fii uitat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.