Handbal, juniori III / Cel mai bun portar și cel mai bun pivot de la turneul final sunt de la CSS Bacău

CSS Bacau juniori III - iunie 2015Tinerii handbaliști de la CSS Bacău au încheiat pe locul al patrulea turneul final al campionatului rezervat juniorilor III. Duminică, băcăuanii au pierdut finala mică în fața gazdelor de la Potaissa Turda (23-26), încheind sezonul cu un rezultat absolut meritoriu. Mai mult, doi dintre handbaliștii de la CSS Bacău au intrat în posesia premiilor individuale acordate la finele turneului: Andrei Farcaș a fost ales cel mai bun portar, în timp ce Andrei Totoi a fost desemnat cel mai bun pivot.

”Am terminat campionatul pe un loc merituos, dacă ținem cont de istoricul acestor copii. Îi felicit pe acești sportivi care au uitat de presiunea examenului de clasa a opta, acordând timp și handbalului. Îi felicit și pe părinți, dar și pe Bogdan Milon pentru că a acceptat să continue un proiect început în 2013. Din vara aceasta, îi vom vedea pe majoritatea copiilor în familia CS ȘTIINȚA MUNICIPAL BACĂU, acolo unde încercăm să punem bazele unei construcții solide la nivelul copiilor și juniorilor”, ne-a declarat profesorul Gabriel Armanu.

Titlul național la juniori III a fost câștigat de CSM București, care a trecut în finală de Progresul Băilești cu 34-28 (15-10). Urmează, de pe 10 până pe 14 iunie, turneul final al juniorilor II, care va avea loc în Sala Sporturilor din Bacău și la care CS Știința Municipal este marea favorită.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.