Eliodor Voica: ”Acesta e nivelul la care ne aflăm momentan”


Vă oferim un interviu cu antrenorul principal al Științei Municipal Dedeman Bacău, realizat după partida de la Nantes, 27-32 cu HBC.
Rep.: Putea fi mai bine, putea fi mai rău ?

Eliodor Voica: Putem spune că este nivelul la care suntem momentan, după aceste partide disputate în compania unor echipe care sunt aflate la alt nivel. Dacă aș fi puțin mai exigent, cred că puteam să reducem cu 2-3 goluri această diferență de la Nantes, asta e tot ce puteam face în condițiile acestui joc.

Rep.: Ce a fost în prima repriză, când s-au luat 20 de goluri ?

E.V.: Au fost câteva eliminări combinate cu câteva erori, atât în faza de apărare, cât și în atac.

Rep.: Revenirea din repriza a doua a fost pe fondul unui joc mai bun al nostru sau a fost o relaxare a gazdelor ?

E.V.: Câte puțin din amândouă. Noi încercăm să nu mai avem acea cădere din repriza a doua și să impunem un alt tempo, îndeosebi în apărare. Din fericire, acest lucru s-a văzut în ultimele meciuri.

Rep.: Ce va fi la ultimul meci al sezonului din Cupa EHF, cu Magdeburg ?

E.V.: Îmi este nu greu, ci imposibil să dau un pronostic, mai ales că nici nu-mi place să dau pronosticuri. Suntem ferm convins că va fi o abordare specială de cupă europeană, pentru că Magdeburg, deși e câștigătoarea grupei, nu va veni la Bacău să facă figurație, sunt convins că vor veni să câștige. În ce ne privește, dorim să ne îmbunătățim jocul și să arătăm că n-am trecut chiar ca gâsca prin apă în această cupă europeană.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.