Gheorghe Poenaru vrea în 16-imile Cupei României


Miercuri şi vineri, FCM Bacău va disputa încă două jocuri de verificare, ambele în deplasare. Astfel, miercuri, de la ora 18.00, formaţia băcăuană va juca pe terenul divizionarei secunde FC Botoşani, iar vineri, de la aceeaşi oră, echipa antrenată de Gheorghe Poenaru va evolua la Roman, în compania viitoarei colege de serie din Liga a III-a, CSM Petrotub. Pe 11 august, este programată faza a III-a a Cupei României Timişoreana, FCM fiind singura formaţie băcăuană angrenată în competiţia KO. De altfel, tehnicianul formaţiei băcăuane nu şi-a ascuns dorinţa de a avea un parcurs cât mai lung în cupă.
„Dorinţa mea este aceea de a accede din nou în şaisprezecimile Cupei României, pentru a aduce din nou la Bacău o formaţie din prima ligă. Sper să-i fac şi pe jucători să înţeleagă că e o competiţie importantă, în care, după relativ puţine meciuri, poţi ajunge în centrul atenţiei”, a declarat Gheorghe Poenaru.
De altfel, FCM Bacău s-a calificat în 16-imile cupei în ultimele trei ediţii, aducând pe „Municipal” de două ori pe Steaua şi o dată pe Pandurii Tg. Jiu.

Un comentariu la „Gheorghe Poenaru vrea în 16-imile Cupei României”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.