Gabriel Armanu: „Anul trecut am obţinut victoria la Odorhei, de ce n-am face-o şi anul acesta?”

Cu o oră înainte de plecarea spre Odorhei, i-am solicitat antrenorului Gabriel Armanu câteva comentarii referitoare la meciul de mâine: „E un meci foarte important pentru noi, având în vedere că în ultimul timp evoluţiile noastre n-au fost foarte spectaculoase. Ne trebuie neapărat o victorie, atât pentru a ne consolida locul din clasament, cât şi pentru a căpăta încredere şi pentru a lega jocurile bune pe care ni le dorim. Altfel, noi ne ştim foarte bine cu cei de la Odorhei, am promovat împreună şi întotdeauna meciurile dintre noi au fost foarte disputate”, a spus tehnicianul Ştiinţei pentru bacaulsportiv.ro.
În ceea ce priveşte factorii care ar putea fi decisivi în meciul de mâine, antrenorul băcăuan a spus: „Diferenţa va fi făcută de luciditatea jucătorilor în faza de finalizare, iar cei care vor face mai puţine greşeli neforţate vor câştiga. Ei au şi avantajul publicului, recunoscut pentru modul frenetic în care-şi susţine favoriţii dar şi pentru fair-play.”
Gabriel Armanu îşi aminteşte cu plăcere de meciul din deplasare din sezonul trecut : „Anul trecut am obţinut victoria la Odorhei, de ce n-am face-o şi anul acesta?”.
Cât priveşte atu-urile pe care se bazează banca tehnică a Ştiinţei, tehnicianul băcăuan a precizat: „Mizăm pe contraatac şi faza a doua, pe atacuri rapide dar şi pe experienţa jucătorilor noştri.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.