Fotbal, meci amical: FCM ONEŞTI – FC PANCIU 1-2 (0-0)

În această dimineaţă, FCM Oneşti a disputat o nouă partidă amicală pe propriul teren, de data aceasta în compania ocupantei locului 4 din seria I a Ligii a III-a, FC Panciu. Oneştenii, antrenaţi de Costel Câmpeanu, au făcut din nou un meci bun, cel puţin timp de circa 70 de minute, cât antrenorul a utilizat primul 11. Gazdele au deschis scorul prin Muscalu, după o lovitură liberă executată în bară de Câmpanu, după care oaspeţii au întors rezultatul în finalul partidei. „M-au interesat cel mai mult atitudinea şi concentrarea cu care s-a intrat pe teren, dar şi rularea întregului lot, pentru a-mi cunoaşte mai bine jucătorii din Oneşti. Sunt două săptămâni de când i-am cunoscut, i-am văzut la antrenamente, dar jocul ne arată altceva. De aceea, am preferat să-i folosesc pe toţi, pentru ca toată lumea să aibă şansa să arate ce poate”, ne-a declarat Costel Câmpeanu.
FCM Oneşti a început meciul în următoarea alcătuire: Himischi – Tremel, Constantin, Hanga, Vameşu – A. Borcescu, Dornescu, Sascău, Furtună – Câmpanu, Stratulat. Pe parcursul reprizei secunde, au mai intrat: Paşcu, Apostu, Ianoş, Dodo, Ştirbu, Vrânceanu, Done, Muscalu.
De vineri, echipa din Oneşti se deplasează la Slănic Moldova pentru o pregătire centralizată de o săptămână, în care jucătorii nu se vor întâlni cu mingea, antrenorul Costel Câmpeanu dorind să-şi pună la punct elevii cu condiţia fizică, capitol deficitar, după cum s-a văzut în jocurile amicale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.