Costel Oprea: ”Această echipă are potențial”

Costel Oprea
”A fost un prim pas către ce ne-am propus în sezonul 2013-2014. A fost un pas cu dreptul și sperăm să abordăm și celelalte meciuri cu aceeași determinare. Sper să schimbăm și fața acestei echipe care are potențial și cu care se poate lucra, sportivele fiind dispuse la muncă și la efort”, a declarat antrenorul principal al Științei Bacău la finalul partidei cu CSU Târgoviște.

Vizavi de minusurile arătate la debutul de campionat, printre care s-au numărat cinci ratări de la 7 metri, Costel Oprea a spus: ”va trebui lucrat la aspectele care n-au funcționat bine în meciul de azi. Mai sunt unele probleme pe care le-am descoperit și pe care le vom analiza, le vom discuta cu fetele luni pentru a le retușa sau chiar pentru a le elimina definitiv.”

Referitor la evoluția mezinei Alina Bucă, tehnicianul băcăuan a precizat: ”ea s-a antrenat foarte bine pe toată perioada pregătirilor. Alina are un potențial mult mai mare, dar vine după o accidentare gravă și o recuperare lungă și să sperăm că ne va fi de ajutor și în celelalte meciuri așa cum ne-a fost azi. Îi urez mult succes în continuare.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.