Fotbal, Liga a III-a / Victorie prețioasă în inferioritate numerică

CSM Bacău a obținut sâmbătă a treia victorie a sezonului, în ultima etapă a turului seriei a II-a din eșalonul al treilea, în partida disputată pe teren propriu (pe Stadionul Comunal din Letea Veche) cu Avântul Valea Mărului. Echipa din județul Galați se afla cu un loc mai sus decât băcăuanii, datorită golaverajului, înaintea acestei runde și n-a venit cu gândul să se apere. Prima repriză a fost, însă, foarte săracă în faze de poartă, asta și pentru că, din cauza regulilor de vârstă, antrenorul Giani Florian a improvizat în ofensivă, unde l-a trimis pe foarte tânărul Luca Popa. Oaspeții au intrat cu 1-0 la pauză după ce Spânache a obținut un penalty pe care tot el l-a transformat în minutul 41, iar băcăuanul Nicodim a fost eliminat pentru fault ca ultim apărător.

Antrenorul băcăuanilor a făcut trei mutări la pauză, iar rezultatele s-au văzut foarte rapid. În chiar primul minut al reprizei secunde, Norbert Antal a obținut o lovitură de la 11 metri pe care a și transformat-o, aducând egalarea.

Golul victoriei CSM-ului a venit în minutul 56, de la aniversatul Alin Priboi, care și-a făcut cadou un gol de 3 puncte. Răzvan Adăscăliței l-a găsit pe vârful băcăuan cu o pasă precisă în adâncime, Priboi a preluat dintre fundașii adverși și a șutat precis, de la 14 metri. Pe final, băcăuanii au făcut pasul înapoi și au ținut cu dinții de trei puncte prețioase, oaspeții ratând câteva situații bune de a egala, însă portarul Bartok și imprecizia la finalizare au făcut ca toate punctele să rămână la… Letea Veche. Liga a III-a mai programează o etapă în acest an, prima a returului, CSM Bacău (locul 7 la finele turului) urmând să joace din nou pe teren propriu, cu Viitorul Ianca.

CSM Bacău: Stratulat (46 Bartok) – Nicodim, Manta, Mocanu, Strat- Adăscăliței, Preda (46 Ungurenașu) – Ciobanu, Priboi, Antal (86 Istrate) – Popa (46 Toma). Antrenor: Giani Florian.

Avântul: Olaru – Popa, Iacob (85 Blănaru), Antofe, Hilohi – Ignat, Năpârlică – Partenie, Moise (67 Chiriac), Afteni – Spânache. Antrenor: Ghiorghiță Popa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.