Fotbal, Liga a III-a / Victorie importantă pentru CSM Bacău

CSM Bacău a reușit sâmbătă a doua victorie a sezonului după un joc bun, reușind să revină pe locul 7 în seria a II-a a eșalonului al treilea, cu 7 puncte. Băcăuanii au început în forță partida cu Sportul Chiscani și au deschis scorul în minutul 15, prin Ovidiu Toma, la capătul unei acțiuni colective. Echipa pregătită de Giani Florian a mai ratat, până la pauză, câteva bune ocazii de a se desprinde, Ungurenașu lovind bara în minutul 20.

După pauză, oaspeții au echilibrat meciul și au avut câteva oportunități bune de a înscrie, dar cea mai mare ocazie le-a aparținut băcăuanilor. În minutul 78, Priboi a obținut o lovitură de la 11 metri care a fost ratată de Strat, însă, în final, toate cele 3 puncte au intrat în contul băcăuanilor. În etapa a opta, penultima a turului, CSM Bacău va juca în deplasare, la CSM Râmnicu Sărat. În partida cu Sportul Chiscani, băcăuanii au evoluat în alcătuirea: Stratulat – Maxim, V. Mocanu, Manta, Prențu – Strat, Ungurenașu (65 Preda) – Nicodim (88 Antal), Toma, Ciobanu (75 Scorțanu) – Priboi.

După trei înfrângeri, am reușit o victorie importantă în fața unui adversar cu care ne vom lupta pentru menținerea în Liga a III-a. Trebuie să continuăm să adunăm puncte, iar cel mai important test este cel din etapa viitoare, de la Râmnicu Sărat. Giani Florian (antrenor CSM Bacău)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.