Primele goluri și prima victorie pentru Aerostar în Liga a II-a

Cu un nou antrenor pe bancă, Daniel Munteanu, Aerostar Bacău a reușit sâmbătă să înscrie primele goluri și să obțină prima victorie în campionatul eșalonului secund. Victoria nu s-a conturat, însă, foarte ușor, în fața unei echipe foarte solide din punct de vedere fizic, dar cu o apărare naivă și extrem de vulnerabilă. De altfel, ”aviatorii” au avut trei șanse de gol în primele 10 minute, însă Vraciu (de două ori) și Moisi n-au reușit să concretizeze. Ocaziile s-au răzbunat, iar harghitenii au punctat de două ori în prima repriză. Eder Gonzalez a deschis scorul în minutul 15, cu un șut sub transversală de la 18 metri, iar Meszaros a dublat avantajul oaspeților în minutul 22, după ce a slalomat printr-o apărare băcăuană foarte fragilă în continuare.

”Aviatorii” au forțat în mitanul secund și au izbutit să întoarcă rezultatul, e drept că, așa cum menționat, în fața unei defensive pe alocuri comice. În minutul 55, Horia Ilie a înscris cu un șut de la 18 metri, după ce a avut timp să și preia o pasă a lui Chelaru din lateral stânga. Egalarea s-a produs în minutul 74 când, după un corner executat de Oteliță, Bor a înscris în poarta proprie din careul mic. Golul victoriei băcăuane a fost reușit de Chirilă, cu o precisă lovitură de cap în urma unui corner. Așadar, trei goluri venite după trei faze fixe, capitol la care echipa băcăuană a suferit enorm în primele patru etape. În runda următoare, Aerostar va juca în deplasare, la Dunărea Călărași.

AEROSTAR BACĂU – FK CSIKSZEREDA MIERCUREA CIUC 3-2 (0-2) Arbitru: Szabolcs Kovacs (Carei); Asistenți: Ioan Alexandru Corb (Satu Mare) și Constantin Mihai Cantemir (Făgăraş).

Aerostar: Anca-Trip – Alecsandru, Yabre, Moisi, Mureșan – Oteliță (90 Belciu), Chelaru (61 Chirilă), Popescu (61 Manole), Zaharia (26 Ilie) – Gavrilă (46 Danale), Vraciu. Antrenor: Daniel Munteanu.

Csikszereda:  Rybánsky – Palmes, Intzidis, Apró, Bor, Eder (82 Csürös), Kálmán (60 Savin), Bara, Botorok (82 Szondi), Bauza, Mészáros (74 Marrone). Antrenor: Valentin Suciu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.