Fotbal, Liga a II-a / Farul Constanța – Aerostar Bacău 1-0 (1-0)

Al doilea meci cu o pretendentă la promovarea în prima ligă, același deznodământ pentru ”aviatorii” lui Cristian Lupuț. Aerostar a pierdut din nou la limită, după un joc de la care ar fi putut obține mai mult, mai ales în condițiile în care a jucat o repriză în superioritate numerică. Din păcate, băcăuanii au primit gol la singura ocazie a Farului din primele 45 de minute, după o greșeală mare a defensivei oaspeților, Măzărache scăpând din marcaj și înscriind cu capul din mijlocul careului, în minutul 24. Cu un minut mai devreme, oaspeții solicitaseră penalty la o intervenție suspectă de henț a lui Greu, după o reluare cu capul a lui Oteliță.

În prelungirile primei reprize, Bălan a fost eliminat după ce l-a lovit pe Mureșan, iar Aerostarul a dominat mitanul secund. Din păcate, băcăuanii au avut doar două ocazii clare: bara lui Yabre din minutul 62, cu o lovitură de cap în urma unui corner, și reluarea pe lângă, tot cu capul, a lui Burlacu, din marginea careului mic, în minutul 73. Au mai fost și câteva lovituri libere din poziții bune, de la 25-30 de metri de poarta adversă, însă toate au fost executate lamentabil. Cu siguranță e un capitol care trebuie neapărat îmbunătățit. Din păcate, partida s-a încheiat cu un rezultat care-i nedreptățește pe ”aviatori”, care plătesc din nou tribut impreciziilor la finalizare. Sâmbătă viitoare, de la 11, Aerostar primește vizita celor de la CSM Reșița.

FARUL CONSTANȚA – AEROSTAR BACĂU 1-0 (1-0) A marcat: Măzărache (min. 24).

Arbitru: Vasile Buzea (Bucureşti); Asistenți: Răzvan Mihai Dobre (Şotânga – Dâmboviţa) și Ștefan Dumitrache (Palanca – Prahova).

FARUL: Udeanu – Leca (59 Cană), Lică, Ursu, Panait, Antoche (cpt.), Greu, Bălan, Cruceru (83 Carabela), Stoica (59 Cărăruș), Măzărache (39 Bîrnoi). Antrenor: Ianis Zicu.

AEROSTAR: Anca-Trip – Alecsandru (46 Manole), Yabre, Bobaru, Mureșan, Chirilă (61 Zaharia), Chelaru, Oteliță (39 Ardei), Ilie (61 Burlacu), Gavrilă, Vraciu. Antrenor: Cristian Lupuț.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.