Ce au spus antrenorii Lupuț și Falub după Aerostar Bacău – U Cluj 0-1

Stări de spirit diferite la antrenorii echipelor care s-au întâlnit în penultimul meci al primei etape din Liga a II-a. De la amărăciunea lui Cristian Lupuț, care a simțit că putea scoate măcar un egal, la bucuria reținută a lui Adrian Falub, care a opinat că importante sunt punctele, dincolo de calitatea jocului prestat.

Cristian Lupuț (Aerostar Bacău): ”După cum s-a disputat repriza a doua, cred că un rezultat de egalitate era echitabil, însă ăsta e fotbalul. Am intrat cu trac în meci, am făcut o primă repriză foarte slabă, însă ne-am reglat în repriza a doua. Păcat, pentru că U Cluj nu a fost cu nimic peste noi în meciul de astăzi. Din păcate, ați văzut că suferim la finalizare, iar dacă nu înscrii în fața unei echipe cum e U Cluj e greu să obții punct sau puncte. Noi le-am oferit cadou un gol după câteva greșeli de Liga a III-a. Jucătorii trebuie să înțeleagă că acum suntem la Liga a II-a, întâlnim echipe foarte bune, sper să învățăm din greșelile acestui joc, iar în etapa viitoare să nu pierdem la Constanța. Ceea ce mă bucură este că în minutul 90 am reușit să fim peste adversar, fapt care arată suntem în regulă din punct de vedere fizic. Va trebui să mai avem răbdare, pentru că sunt jucători fără experiență la acest nivel și eu sper ca, începând cu etapa viitoare, să conștientizăm că suntem în Liga a II-a.”

Adrian Falub (U Cluj): ”Cred că am fost mai pragmatici în acest meci, trebuie să recunoaștem că am avut și puțin noroc pe final, dar eu știu ce înseamnă un început de campionat împotriva unei echipe care are entuziasm și ambiție, venind dintr-o divizie inferioară. Noi nu suntem încă omogeni, nu suntem bine din punct de vedere fizic, dar am luat trei puncte pe care era important să le luăm. Până la urmă, în prima etapă nu contează cum joci, important e să iei puncte. Cred că am controlat jocul timp de 60-75 de minute, însă pe final l-am pierdut pe Tamaș și am și căzut din punct de vedere fizic. Era cumva normal, fiindcă avem jucători care sunt în urmă cu pregătirea fizică, iar adversarii noștri au fost mai proaspeți pe final. În mod normal, ar trebui să ne omogenizăm repede, dat fiind faptul că avem jucători cu mare experiență, dar avem 6-7 jucători care n-au mai mult de două săptămâni la echipă.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.