Gabriel Voicu (team-manager Aerostar): ”Această echipă e a orașului, a județului și merită, fără dar și poate, un minim de atenție”

Luni după-amiază, de la ora 17.30, Aerostar Bacău pornește din nou la drum în Liga a II-a, cu un meci pe teren propriu împotriva Universității Cluj. Iată ce a declarat, pentru Bacăul Sportiv, team-managerul echipei băcăuane, Gabriel Voicu.

Începem un campionat atipic, în care lupta se va da pe două fronturi, o dată în teren și, din alt punct de vedere, din perspectiva organizării și a responsabilizării tuturor vizavi de situația pandemică. Avem încredere că, după 4-5 luni de incertitudine și 2 luni de muncă și sacrificiu din partea tuturor, vom ridica nivelul și vom putea aduce satisfacții publicului băcăuan și oamenilor care au avut încredere în munca noastră. Trebuie să mulțumim conducerii companiei Aerostar, dar și altor sponsori, care nu au rămas indiferenți la nevoia de sport a comunității, în aceste vremuri tulburi. Datorită eforturilor lor,  avem tot ceea ce ne trebuie din punct de vedere sportiv pentru a ne desfășura activitatea. Totodată, sperăm ca, în al 12-lea ceas, oamenii cu putere de decizie să-și îndrepte privirea spre acest club mic, care face pași mari pentru binele sportului băcăuan. Această echipă este a orașului, a județului și merită, fără dar și poate, un minim de atenție. Gabriel Voicu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.