Fotbal, Cupa României / Ceahlăul Piatra Neamț – Aerostar Bacău 1-4 (1-3)

Fără victorie în sezonul oficial curent, ”aviatorii” n-au lăsat loc de surprize în deplasarea de la Piatra Neamț. E drept că diferența de valoare dintre combatantele de sub Pietricica e extrem de consistentă, iar, dacă ar fi să ne raportăm la numărul de ocazii, putem spune că gazdele au scăpat ieftin. Nu voi insista asupra fazelor importante, prezentate în live-ul de la fața locului. De reținut câteva apariții noi în tabăra băcăuană, cum ar fi portarul Muntean (căruia nu i se poate imputa golul primit) și fundașii centrali  Florescu și Munteanu. Am mai reținut și numărul mare de ocazii irosite cu destulă lejeritate de ”aviatori”, precum și faptul că, deși gazdele au deschis scorul, problema învingătoarei nu s-a pus niciun moment, dată fiind diferența evidentă de valoare. Din tabăra gazdelor am remarcat un puști de 17 ani, Răzvan Pîntea, cu o tehnică remarcabilă, autorul pasei de gol, dar și al unei acțiuni personale spectaculoase în finalul jocului. Una peste alta, cum sublinia și antrenorul Cristi Popovici la final, e un succes important pentru moralul echipei băcăuane, înaintea unui meci important de campionat, cel de sâmbătă, de pe teren propriu, cu ASU Politehnica Timișoara.

CEAHLĂUL – AEROSTAR 1-4 (1-3)

Marcatori: Copoț-Barb (min. 19) / Buhăcianu (min. 22 și 36), Vraciu (min. 40), Fl. Istrate (min. 79).

Ceahlăul: Barna – Dumbrăvean, Andreș, Rusu, Strat – Rotaru (min. 72 Babii), Copoț-Barb – Cuibari, Toma (min. 60 Agache), Pîntea – Țapu (min. 63 Vasile). Antrenor: Gabriel Rădulescu.

Aerostar: Muntean – B. Ardei, Mihăeș (min. 56 D. Munteanu), Florescu, Chirilescu – Adăscăliței (min. 73 Sahru) – Căinari, Chirilă, Hurdubei (min. 60 Fl. Istrate) – Vraciu, Buhăcianu. Antrenor: Cristian Popovici.

Arbitru: Lucian Diaconu. Asistenți: Ionuț Melinte și Tudor Cornea (toți din Iași).

În cursul zilei de joi, vom reveni cu declarația antrenorului Cristian Popovici și cu o galerie foto mai amplă.

3 comentarii la „Fotbal, Cupa României / Ceahlăul Piatra Neamț – Aerostar Bacău 1-4 (1-3)”

  1. Nici azi si nici la meciul cu Energeticianul nu a fost Andrei Pavel in lot. Ce se intampla cu el? Eu tot spuneam ca are valoare de titular, dar vad ca nici pe banca nu mai ajunge. Ar fi o mare gafa daca s-a ajuns la reziliere sau ceva de genul asta. Cat despre jucatorul Zaharia adus in aceasta vara de la Focsani, a fost imprumutat la Otelul Galati in acest sezon.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.