Fotbal, meci amical / Aerostar Bacău – CSM Pașcani 4-1 (3-0)

La final de cantonament, divizionara secundă Aerostar Bacău a disputat, pe stadionul ”Letea”, un joc de pregătire în compania echipei de Liga a IV-a, CSM Pașcani, retrogradată în sezonul trecut din eșalonul al treilea. Antrenorul Cristian Popovici a avut ocazia să vadă la lucru noile achiziții, rulând tot lotul valid avut la dispoziție. Băcăuanii au deschis scorul rapid, în minutul 2, când căpitanul Mihăeș a înscris cu capul după un corner de pe partea stângă. Florin Istrate a făcut 2-0 în minutul 20, cu un șut frumos, în diagonală, de la 18 metri pentru ca, patru minute mai târziu, Pavel să stabilească scorul pauzei, reluând în plasă din 6 metri o minge bâlbâită de defensiva adversă.

Pe fondul numeroaselor schimbări din tabăra ”aviatorilor”, jocul s-a mai echilibrat în mitanul secund, oaspeții reușind să înscrie în minutul 63, după un luft al lui Mihăeș. Atacantul Buhăceanu a stabilit scorul final în minutul 86, cu un șut din apropiere, după centrarea lui Pavel. Aerostar a evoluat în formula: Muntean – Mihălăchioae, Mihăeș, Al. Ichim, Chirilescu – Sahru, Chirilă, Fl. Istrate, Căinari – Pavel, Buhăceanu. Au mai jucat: Potcoavă, Hurdubei, Honea, S. Ichim, Covasan, Ardei, Adăscăliței și Zaharia.

Campionatul va începe pe 4 august, tragerea la sorți a programului urmând să aibă loc săptămâna viitoare. Între timp, se lucrează la modernizarea stadionului ”Aerostar” și n-ar fi deloc rău să se modernizeze și relația clubului băcăuan cu presa locală.

3 comentarii la „Fotbal, meci amical / Aerostar Bacău – CSM Pașcani 4-1 (3-0)”

  1. Între timp, se lucrează la modernizarea stadionului ”Aerostar” și n-ar fi deloc rău să se modernizeze și relația clubului băcăuan cu presa locală.

    Ca nu spui rau. Transferurile lor le aflam de pe Desteptarea sau de pe Liga2.ro. De exemplu ei nici nu au anuntat ca Ghiocel s-a lasat de fotbal si ca l-au anuntat degeaba ca si achizitie, ca l-au luat pe Munteanu de la Snagov, ca a fost Andu Moisi de la Miroslava in teste, etc. Spunea Gabi Voicu intr-o emisiune de pe la Iasi dupa ce s-a terminat sezonul trecut ca au castigat si suporterii din Bacau… Mnu prea, daca a fost stadionul plin cu Otelul asta nu prea s-a datorat deloc conducerii, poate doar lui Cristi Popovici, dar e greu sa-l incluzi in conducerea clublui.

    Cu toate astea, e de felicitat ca au ridicat stacheta de la echipa de pluton de Liga a 3-a la o echipa de Liga a 2-a cu un lot care cred eu ca ar trebui sa termine in prima jumatate a clasamentului, dar la ceea ce inseamna comunicare si Marketing sunt sub nivelul marii.

  2. Vor fi multe comentarii aici in noul campionat. Pe „Desteptarea”, nu se mai pot trimite comentarii direct la articol, ci numai pe retele de socializare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.