Handbal feminin, Divizia A / Știința Bacău – CSU Neptun Constanța 25-27 (13-13)

După ce pierduseră sâmbăta trecută fără drept de apel la Tulcea (22-30), handbalistele băcăuane păreau victime sigure în partida de pe teren propriu cu vicelidera CSU Neptun Constanța. N-a fost chiar așa, iar înfrângerea Științei a fost cauzată de greșelile sportivelor pregătite de Constantin Hornea și Costel Oprea, unele chiar cu accente comice. Păi cum să califici altfel o execuție de pe semicerc, prin care vrei să dai boltă peste portarul aflat pe linia porții ? Sau pasele greșite din ultimul minut al primei reprize, când băcăuancele, cu avantaj de un gol, au avut de două ori atacul și tot de atâta ori au pasat la adversar. Repriza a doua a fost o cursă de urmărire a gazdelor, care au egalat la 24 în minutul 55, însă două ratări de pe semicerc ale Iulianei Faig au trimis toate punctele la Marea Neagră. Ca de multe alte ori, remarcatele Științei au fost cele două Diane din poartă, Uricaru și Ivanov. Una peste alta, un meci de slab nivel tehnic și cu un arbitraj la fel de slab al ieșenilor Gogolincă și Roibu.

Știința: Uricaru, Ivanov – Ciobanu 6 goluri, Cășeriu 5, Faig 5, Verșescu 4, Aholtoae 2, Andrieș 1, Croitoriu 1, Lungu 1, Iștoc, Tală. Antrenori: Constantin Hornea, Costel Oprea.

CSU Neptun: Nedelcu, Petruneac – Ciucanu 7, Birton 6, Pintilie 4, Căldare 4, Mada 3, Mușat 2, Oprică 1, Rebeca. Antrenori: Ionuț Pușcașu, Lăcrămioara Ilie.

Un comentariu la „Handbal feminin, Divizia A / Știința Bacău – CSU Neptun Constanța 25-27 (13-13)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.