Volei masculin, Divizia A2 / Două victorii clare pentru băcăuani

Conform așteptărilor, voleibaliștii de la Știința Bacău au câștigat ambele partide disputate pe teren propriu cu ACS Volei Club Zalău 2015. ”Studenții” s-au impus cu 3-0 atât sâmbătă, cât și duminică: 25-21, 25-19 și 26-24 (în 26 de minute și 24 de secunde !!) în primul meci și 25-17, 25-18, 25-18 în cel de-al doilea. Sextetul de bază utilizat de antrenorul Eusebiu Țurcanu a fost: Todoruț, Purice, Tîrcavu, Lazăr, Vițelaru, Sărăcuțu, Șnel – libero. Au mai jucat Matei, Cernov, Robu și Lupa – libero.

Știința Bacău a acumulat astfel 19 puncte și conduce în clasamentul seriei Vest, iar pe 27 ianuarie va juca din nou acasă, cu CSU Brașov.

2 comentarii la „Volei masculin, Divizia A2 / Două victorii clare pentru băcăuani”

  1. Cu tot „respectul” aveti probleme cu timpul…sau exprimarea. Respectam echipa din Bacau, si recunoastem valoarea acesteia, dar doar setul trei din prima zi ca exemplu a durat peste 25 de minute. Pentru un jurnalist ar fi normal sa verificati informatia si articolul inainte de publicare.

    1. Paranteza se referă evident doar la setul 3 și evidențiază coincidența dintre scor și durata setului :26-24 în 26 de minute și 24 de secunde. Doar cine nu a văzut în viața lui un meci de volei poate înțelege că un meci a durat 26 de minute.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.